(ВІДЕО) Про спеціальність «Філологія»

НАЗАД
14 лютого 2021 14:32

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина», – запевняв Йоганн Вольфганг фон Ґете

З ним абсолютно згодні курсанти, які навчаються за спеціальністю «Філологія» у Національній академії Держприкордонслужби України. Сьогодні вони розповіли про особливості свого навчання.

Прикордонники спілкуються з іноземцями, які перетинають державний кордон України, а також зі своїми колегами з інших країн. Саме тому знання іноземної мови – є дуже важливим для охоронців кордону.

Освітня програма має прикладну орієнтацію. Курсанти спеціальності «Філологія» вивчають англійську, німецьку, французьку, польську, турецьку, румунську та угорську мови. Результатом навчання стає володіння іншомовною комунікативною та перекладацькою компетенціями на рівні, достатньому для виконання службових обов’язків у пунктах пропуску через державний кордон, органах та підрозділах прикордонного відомства.

Отже, якщо мови даються вам легко, якщо ви хочете опанувати мову спілкування сусідніх держав, якщо відчуваєте, що ви скоріше «гуманітарій» ніж «технар», якщо мрієте читати книги іноземних авторів в оригіналі, то обов’язково придивіться уважніше до спеціальності «Філологія».

Адже відомо, що знання іноземних мов відкриває перед людиною широкі перспективи та дозволяє стати більш успішним!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси